Kasvohoidot
Pikakasvohoito
Pieni hemmottelu arjen kiireisiin.

Kirkastava pikakasvohoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, loppuvoiteet sekä ihonhoidon ohjauksen.

Klassinen kasvohoito
Perusteellinen kasvohoito, joka räätälöidään jokaisen ihotyypin ja tarpeiden mukaan.

Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien muotoilun, höyrytyksen, tarvittaessa poistetaan epäpuhtaudet ja miiliumit mekaanisesti, hieronnan, naamion, loppuvoiteet sekä ihonhoidon ohjauksen.

Luxus kasvohoito
Ylellinen kasvohoito, joka toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.
Kasvohoitoa tehostetaan laitteilla, joita ovat: Timanttihionta tai Ultraääni.
Laite valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan.

Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, kuorinta, kulmien muotoilu, höyrytys, tarvittaessa mekaaninen huokosten puhdistus, laitehoito, hieronta, naamio, loppuvoiteet sekä ihonhoidon ohjaus.

Timanttihionta

Timanttihionta on tehokas kasvohoito, joka soveltuu epäpuhtauksille ja kiinteyttä kaipaavalle iholle. Se myös haalentaa arpia (esim. akne, vesirokko). Hoidossa kuollut ihokerros kuoritaan timanttihionnan avulla, joten ihosta tulee puhdas ja kuulas. Hoidon tuloksen huomaat jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Ultraääni

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen hoito,joka kuorii kuollutta ihosolukkoa samalla syväpuhdistaen huokosia. Se auttaa vaikuttavia aineita imeytymään syvemmälle ihoon, kirkastaen ja tasoittaen ihon väriä. Hoito sopii kuivalle ja epäpuhtaalle iholle.

Hoidot toteutamme Marja Entrichin, Filorgan ja Biodrogan ensiluokkaisilla tuotesarjoilla. Jokaiseen kasvohoitoon sisältyy kulmien muotoilu ja värjäys.